Υλικά:
5 κολιούς
2 μεγάλα κρεμμύδια
2 μεγάλες ντομάτες
1 πράσινη πιπεριά
λίγη καυτερή πιπεριά
1-2 σκελίδες σκόρδο
1 ποτήρι νερού λάδι
2-3 δαφνόφυλλα
1 μικρό ματσάκι μαϊντανό
αλάτι
Εκτέλεση
Αρχικά, καθαρίζουμε τα ψάρια, τα αλατίζουμε καλά και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί. Κόβουμε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές σε ροδέλες, στύβουμε τις ντομάτες, για να φύγουν τα σπόρια και τις τρίβουμε.
Σε ένα τηγάνι, βάζουμε ένα ποτήρι λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το σκόρδο, τις ντομάτες, αλάτι και αφήνουμε το φαγητό στη φωτιά μέχρι να δέσει λίγο η ντομάτα. Έπειτα ρίχνουμε τα φύλλα δάφνης, και την καυτερή πιπεριά.
Μόλις δέσει καλά η σάλτσα, κατεβάζουμε το τηγάνι από την φωτιά και περιχύνουμε με το περιεχόμενό του τους κολιούς. Ψήνουμε για 15 λεπτά περίπου στους 200 βαθμούς Κελσίου.