Αρνάκι με ξυνόχονδρο, (Δ. Σκαρμούτσος)


Υλικά
για αρνί
Αρνί
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι

Για τη σάλτσα
Σάλτσα
Κόκκινο κρασί
Ντεμι



Υλικά για σαγανάκι
Τυρί
Αλεύρι
Αυγό
Βρώμη
Παπαρουνόσπορος

Υλικά για ξυνόχονδρο
Ξυνόχονδρος
Φρέσκια ντομάτα
Ξερό κρεμμύδι
Ελαιόλαδο

Υλικά για τσιγαριαστά χόρτα
Βλήτα
Φρέσκο κρεμμύδι
Άνιθο
Μαϊντανό
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση
Βήμα 1ο
Ξεκοκάλισμα αρνιού. Αλατοπίπερο. Ελαφρύ σωτάρισμα σε τηγάνι με ελαιόλαδο και τελείωμα στο φούρνο. Για τη σάλτσα: σωτάρουμε το κόκαλο. Σβήνουμε με κόκκινο κρασί και προσθέτουμε ντεμι.
Βήμα 2ο
Πανάρισμα τυριού με αλεύρι, αυγό και μίγμα παπαρουνόσπορου και βρώμης. Τηγανίζουμε.
Βήμα 3ο
Καθαρίζουμε τα βλήτα. Σωτάρουμε ελαιόλαδο, φρέσκο κρεμμύδι, άνιθο, μαϊντανό. Προσθέτουμε φρεσκοτριμμένη ντομάτα και τα βλήτα και μαγειρεύουμε.
Βήμα 4ο
Ελαιόλαδο, ξερό κρεμμύδι, φρέσκια ντομάτα, ξυνόχονδρος και προσθέτουμε σιγά σιγά νερό.

http://www.megatv.com/masterchef/default.asp?catid=20744&subid=2&pubid=18581756

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Προσφορές ΜΟΝΟ για 24 ώρες!

Προσφορές ΜΟΝΟ για 24 ώρες!
Snatch.gr