Τυροκαυτερή
Υλικά
500 γραμμ. τυρί φέτα
100 ml στραγγιστό γιαούρτι σακούλας
4 σκελίδες σκόρδο
κόκκινο καυτερό πιπέρι
Διαλύστε το τυρί φέτα με ένα πιρούνι.
Κοπανίστε ελαφρά το σκόρδο.
Ρίξτε το γιαούρτι στο μπολ του μίξερ, προσθέστε το σκόρδο και χτυπήστε μέχρι να διαλυθεί το σκόρδο και το μείγμα να γίνει ομοιογενές.
Προσθέστε το τυρί και χτυπήστε μέχρι το μείγμα να γίνει λείο.
Τέλος ρίξτε το πιπέρι και ανακατέψτε καλά. Βάλτε την τυροκαυτερή σε ένα μπολ, σκεπάστε το και βάλτε το στο ψυγείο.