Υλικά
3 πακέτα (των 200γρ.) σφολιατίνια
4 φάκελοι άνθος αραβοσίτου στιγμής με γεύση βανίλια
800 ml φρέσκο γάλα
250γρ. φυτική κρέμα χτυπημένη
Εκτέλεση
Χτυπάω το άνθος αραβοσίτου με το γάλα με σύρμα και ενώνω με την φυτική κρέμα.
Στο πυρέξ ρίχνω μία μεγάλη κουταλιά μόνο και αλείφω τον πάτο του.
Στρώνω τα σφολιατίνια, από πάνω την μισή κρέμα, ξανά σφολιατίνια και την υπόλοιπη κρέμα.
Από πάνω πασπαλίζω με τριμμένα σφολιατίνια και με άχνη.
Το αφήνω στο ψυγείο να σταθεί λίγες ώρες η κρέμα του και μετά σερβίρω.