ΥΛΙΚΑ
340 γρ.σοκολάτα κουβερτούρα
1 φλιτζάνι βούτυρο φρέσκο ή μαργαρίνη
3 κουταλιές της σούπας μέλι
3 κουταλιές της σούπας ρούμι(προεραιτικά)
1 πακέτο μπισκότα ΠΤΙ ΜΠΕΡ
1 φλιτζάνι νιφάδες ρυζιού
½ φλιτζάνι καρύδια
½ φλιτζάνι κερασάκια γλασέ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τοποθετούμε σε μπεν-μαρί τη σοκολάτα με το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσουν.
Προσθέτουμε το ρούμι και το μέλι,σπάμε τα μπισκότα σε κομμάτια(με τα χέρια μας)
και τα ρίχνουμε στο μείγμα.
Προσθέτουμε τις νιφάδες ρυζιού,τα κερασάκια,τα καρύδια και τα ανακατέυουμε πολύ καλά.
Στρώνουμε σε ένα μικρό ταψί λαδόκολλα και αδειάζουμε το μείγμα.
Με ένα κουτάλι ισιώνουμε την επιφάνεαι και το βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
Γυρνάμε το μωσαϊκό σε πιατέλα,αφαιρούμε τη λαδόκολλα και τα κόβουμε σε κομμάτια.
Αν θέλουμε τα τυλίγουμε σε λιωμένη χλιαρή κουβερτούρα για να κάνουν τραγανή κρούστα
σοκολάτας.