Υλικά
2 πακέτα μεγάλα μπισκότα γεμιστά σοκολάτας
2 morfat
2 ή 3 μεγάλες μπανάνες
1 κουτί κομπόστα ροδάκινο ή βερίκοκο
2 κουταλάκια του γλυκού κονιάκ
Λίγη ζάχαρη άχνη
1 μικρή κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά
Οδηγίες
Βγάζουμε το πάνω μέρος του μπισκότου και το κρατάμε στην άκρη. Παίρνουμε την ταρτιέρα μας και στρώνουμε τα μπισκότα με την κρέμα προς τα πάνω. Κόβουμε ροδέλες τις μπανάνες και τις βάζουμε πάνω στα μπισκότα.
Κτυπάμε τις morfat με το κονιάκ, την κρέμα γάλακτος και την ζάχαρη άχνη.
Στρώνουμε την μισή σαντιγύ πάνω απο τις μπανάνες και απο πάνω τα μπισκότα χωρίς την κρέμα που είχαμε αφήσει στην άκρη.
Κόβουμε την κομπόστα σε κομμάτια (κρατάμε 2-3 κομμάτια για να γαρνίρουμε).
Παίρνουμε το ζουμί της κομπόστας και το ρίχνουμε όλο μέσα στην ταρτιέρα (είναι το μοναδικό υγρό του γλυκού)
Στρώνουμε την κομπόστα και τελειώνουμε με την σαντιγύ την υπόλοιπη και γαρνίρουμε όπως επιθυμούμε.
Το βάζουμε στο ψυγείο και το καλό του είναι οτι δεν θέλει πολλές ώρες για να παγώσει.