Χρόνος μαγειρέματος & προετοιμασίας: 15 λεπτά
Υλικά για 6-8 άτομα:
5 μέτριες ντομάτες, ξεφλουδισμένες και κομμένες
2 μέτρια αγγούρια, ξεφλουδισμένα και κομμένα
1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο
1 μέτρια πράσινη πιπεριά, καθαρισμένη και κομμένη
2 Κυβάκια Μυρωδικών Σκόρδο της Knorr
1 κουτ. σούπας ντοματοπελτέ Pummaro
4 φλιτζάνια Γαλλικού ψωμιού (μπαγκέτα), χωρίς τη κόρα και κομμένο
½ φλιτζάνι ξύδι από κόκκινο κρασί
4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο Άλτις
4 φλιτζάνια κρύο νερό
4 κουτ. γλυκού αλάτι
Εκτέλεση
1. Αναμειγνύουμε το αγγούρι , την ντομάτα, το κρεμμύδι, την πράσινη πιπεριά, τα 2 Κυβάκια Μυρωδικών Σκόρδο της Knorr πασπαλίζοντας τα
και το ψωμί σε ένα βαθύ μπολ και ανακατεύουμε καλά.
2. Προσθέτουμε ανακατεύοντας νερό, ξύδι και αλάτι.
3. Πολτοποιούμε το μίγμα σε ένα μίξερ, προσθέτοντας δύο φλιτζάνια κάθε φορά.
4. Χτυπάμε το ελαιόλαδο μαζί με το ντοματοπελτέ με ένα χτυπητήρι μέχρι να το μείγμα ομοιογενές.
5. Σκεπάζουμε το μπολ καλά με μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2-3 ώρες.
Υλικά για 6-8 άτομα:
5 μέτριες ντομάτες, ξεφλουδισμένες και κομμένες
2 μέτρια αγγούρια, ξεφλουδισμένα και κομμένα
1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο
1 μέτρια πράσινη πιπεριά, καθαρισμένη και κομμένη
2 Κυβάκια Μυρωδικών Σκόρδο της Knorr
1 κουτ. σούπας ντοματοπελτέ Pummaro
4 φλιτζάνια Γαλλικού ψωμιού (μπαγκέτα), χωρίς τη κόρα και κομμένο
½ φλιτζάνι ξύδι από κόκκινο κρασί
4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο Άλτις
4 φλιτζάνια κρύο νερό
4 κουτ. γλυκού αλάτι
Εκτέλεση
1. Αναμειγνύουμε το αγγούρι , την ντομάτα, το κρεμμύδι, την πράσινη πιπεριά, τα 2 Κυβάκια Μυρωδικών Σκόρδο της Knorr πασπαλίζοντας τα
και το ψωμί σε ένα βαθύ μπολ και ανακατεύουμε καλά.
2. Προσθέτουμε ανακατεύοντας νερό, ξύδι και αλάτι.
3. Πολτοποιούμε το μίγμα σε ένα μίξερ, προσθέτοντας δύο φλιτζάνια κάθε φορά.
4. Χτυπάμε το ελαιόλαδο μαζί με το ντοματοπελτέ με ένα χτυπητήρι μέχρι να το μείγμα ομοιογενές.
5. Σκεπάζουμε το μπολ καλά με μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2-3 ώρες.