ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ
500 γρ. αλεύρι
4 κρόκους
4 αυγά
1 κ.σ ελαιόλαδο
1 κ.γ αλάτι
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
300 γρ. Κατσικίσιο τυρί
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
2 σπαράγγια
1 αυγό
αλάτι
πιπέρι
1 κ.γ εστραγκόν
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
50 γρ. Κρέμα γάλακτος
2 σπαράγγια
50 γρ. παρμεζάνα
100 ml ζωμό κοτόπουλο
1 κ.γ εστραγκόν
1 κ.σ βούτυρο
Αλάτι -πιπέρι