Τορτελίνια Σουφλέ


Υλικά:
250γρ. τορτελίνια με γέμιση τυριού
50γρ. τυρί edam
50γρ. τυρί gouda
50γρ. τυρί Kerrygold
50γρ. μπείκον
50γρ. ζαμπόν γαλοπούλας
2 λουκάνικα Φρανκφουρτης
125γρ. κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση:
Βράζουμε τα τορτελίνια για 7 λεπτά και τα σουρώνουμε.
Ψιλοκόβουμε τα αλλαντικά και τρίβουμε τα τυριά.
Σ' ένα πυρεξ βουτυρωμένο βάζουμε τα τορτελίνια και τα ανακατεύουμε με τα τριμμένα τυριά και τα αλλαντικά.
Κατόπιν περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά.
Σερβίρουμε αφού κρυώσει λίγο για να μην διαλύεται.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Προσφορές ΜΟΝΟ για 24 ώρες!

Προσφορές ΜΟΝΟ για 24 ώρες!
Snatch.gr