Για 3-4 άτομα
Υλικά:
1 πακέτο Τορτελίνια
200 γρ. φρέσκα μανιτάρια
3 κουτ. σ. ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο
1 φλυντζανάκι ξηρό, άσπρο κρασί
1 μάτσο μαϊντανό
4 κλωναράκια θυμάρι
1 ποτήρι κρέμα γάλακτος
30 γρ τριμμένο πεκορίνο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
1. Πλένουμε και κόβουμε τα μανιτάρια σε μικρά κομμάτια, και τηγανίζουμε με το ελαιόλαδο και το λιωμένο σκόρδο. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το κρασί και ψήνουμε σε δυνατή φωτιά για λίγα λεπτά.
2. Αφαιρούμε το σκόρδο και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, ανακατεύουμε και σβήνουμε τη φωτιά Προσθέτουμε το τριμμένο τυρί και ανακατεύουμε.
3. Βράζουμε τα τορτελίνια σε αλατισμένο νερό μέχρι να ψηθούν, τα σουρώνουμε και τα σμίγουμε με την σάλτσα μανιταριών.Πασπαλίζουμε με τον ψιλοκομμένο μαΪντανό και το θυμάρι.