Υλικά για 4-5 άτομα
2 πακέτα τορτελίνια
1 πακέτο Mix τυριών
1/2 από το τριγωνικό ροκφόρ
2 κουτ. σούπας βούτυρο
1/2 ποτηράκι καφέ λευκό κρασί
500γρ. κρέμα γάλακτος
1 σκελίδα σκόρδο
πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα μακαρόνια και τα στραγγίζουμε.
Λιώνουμε το βούτυρο τσιγαρίζουμε το σκόρδο και το σβήνουμε με το κρασί.
Βγάζουμε το σκόρδο από το τηγάνι και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, μόλις πάρει βράση ρίχνουμε τα τυριά και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν.
Βάζουμε τα μακαρόνια σε ένα πυρέξ ρίχνουμε την κρέμα και λίγο κασέρι από πάνω και τα ψήνουμε για 15 λεπτά στο φούρνο.