Ζελέ με φρούτα

Υλικά:
2 κουτιά φρουί ζελέ της αρεσκείας μας (συνήθως βάζω κεράσι)
1 μεγάλη κονσέρβα με φρουτοσαλάτα (ή και φρέσκα φρούτα)
500 ml ζεστό νερό
500 ml κρύο νερό

Εκτέλεση:
Στο μπολ που θα σερβίρουμε το γλυκό, βάζουμε τα 2 φρουί ζελέ.



Βράζουμε 500 ml νερό και τα ρίχνουμε πάνω από την σκόνη των ζελέ.

Ανακατεύουμε πολύ καλά να διαλυθεί τελείως το ζελέ.

Προσθέτουμε τα 500 ml κρύο νερό. Μπορούμε να αντικαταστήσουμε ένα μέρος του κρύου νερού με το σιρόπι της κομπόστας των φρούτων αν θέλουμε.

Στραγγίζουμε καλά την κομπόστα και αδειάζουμε τα φρούτα μέσα στο μπολ.

Αν χρησιμοποιήσουμε φρέσκα φρούτα, θα αποφύγουμε να βάλουμε ακτινίδιο.

Μπορούμε να βάλουμε ροδάκινα, κεράσια, αχλάδια, σταφύλια, βερύκοκα ή όποιο άλλο φρούτο μας αρέσει.

Βάζουμε το μπολ στο ψυγείο να κρυώσει και να σταθεροποιηθεί καλά το ζελέ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Προσφορές ΜΟΝΟ για 24 ώρες!

Προσφορές ΜΟΝΟ για 24 ώρες!
Snatch.gr