Φιλέτα γλώσσας με μανιτάρια


Υλικά
6 μέτρια φιλέτα γλώσσας (καθαρισμένα)
200g μαργαρίνη
250g φρέσκα μανιτάρια κομμένα
χυμός από 1 λεμόνι
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κούπα ελαιόλαδο
1 κούπα αλεύρι
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Ξεπλένουμε τα φιλέτα γλώσσας. Τα αλατοπιπερώνουμε, τα αλευρώνουμε και αφού βάλουμε το τηγάνι με το ελαιόλαδο να κάψει, τα τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά να πάρουν ρόδινο χρώμα.
Βάζουμε τη μαργαρίνη σε ένα άλλο τηγάνι και αφού κάψει προσθέτουμε τα μανιτάρια, το χυμό λεμονιού, τον μαϊντανό και τα αφήνουμε να σιγοψηθούν για 15 λεπτά περίπου σε μέτρια φωτιά. Στην συνέχεια βάζουμε τα τηγανισμένα φιλέτα σε μια πιατέλα και τα περιχύνουμε με τη ζεστή σάλτσα που έχουμε ετοιμάσει. Γαρνίρουμε με πατατούλες στρογγυλές ή με ρύζι.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Προσφορές ΜΟΝΟ για 24 ώρες!

Προσφορές ΜΟΝΟ για 24 ώρες!
Snatch.gr