Ντοματόσουπα

Υλικά
- 1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο
-1 μεσαίο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-2 καρότα, αποφλοιωμένα και κομμένα
-3 μίσχοι σέλινο ψιλοκομμένοι
-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
-1 κύβο με ζωμό κοτόπουλο ή λαχανικών
-1 κονσέρβα ντοματάκια
-1 ciabatta (τσιαπάτα) κομμένη σε κύβους
-1/4 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
-2 κουτ.σούπας ρίγανη

Εκτέλεση
-Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε 2 κουταλιές λάδι, κρεμμύδια, καρότα, σέλινο και σκόρδο και αφήνουμε για 3-4 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
- Πολτοποιήστε τις ντομάτες.
-Ρίξτε τον ντοματοπολτό μέσα στην κατσαρόλα και αφήστε να σιγοβράσουν 10-15 λεπτά.
-Βάλτε σε ένα ταψί το ψωμί, το λάδι, τα σκόρδα, το τυρί, τη ρίγανη και ψήστε στο φούρνο για 10-15 λεπτά ή μέχρι τραγανιστές και χρυσά.
-Σερβίρετε τη ντοματόσουπα στο πιάτο και είστε έτοιμοι!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Προσφορές ΜΟΝΟ για 24 ώρες!

Προσφορές ΜΟΝΟ για 24 ώρες!
Snatch.gr