Εξωτικό χοιρινό με σάλτσα απο φρούτα


Υλικά
μισο κιλο χοιρινο
8 συκα κομμενα σε κυβους
2 μηλα κοκκινα κομμενα σε μικρους κυβους
σκονη καρι
2,1/2 κνορ
μισο κουταλακι ζαχαρη
πολυ φρεσκο πιπερι (εξαρταται)
450 γρ. φρεσκο βουτυρο
3 κουταλιες φρεσκο μελι

Εκτέλεση:
Πλενουμε το κρεας μας,το κοβουμε σε κυβους και το βαζουμε να στραγγιξει, βαζουμε ενα τηγανι στην φωτια και ριχνουμε μια κουταλια φρεσκο βουτυρο και στην συνεχεια το κρεας μας,τα κυβακια της κνορ και την ζαχαρη. Το αφηνουμε οοσπου να ροδοκοκκινισει. βγαζουμε το κρεας και το βαζουμε σε ενα πιατο. ριχνουμε στο αδειο μας τηγανι τα κομμενα σε κυβους μηλα και 4 κουταλιες φρεσκο βουτυρο 2 κουταλιες καρι σκονη. Τα αφηνουμε οσπου να καραμελωσουν. αφου καραμελωσουν και παρουν ενα χρυσαφι χρωμα, ριχνουμε μεσα στα μηλα και τα υπολοιπα υλικα μας,το κρεας τα συκα σε κυβους το υπολοιπο βουτρο,το πιπερι, το μελι μας. τα ανακατεβουμε προσεκτικα και τα αφηνουμε 15 λεπτα οσπου να δεσουν τα υλικα μας. "σερβιρεται με ρυζι" και με κοκκινο ξηρο κρασι......

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Προσφορές ΜΟΝΟ για 24 ώρες!

Προσφορές ΜΟΝΟ για 24 ώρες!
Snatch.gr