Υλικά
-2 αβγά
-αλάτι και πιπέρι
-1 κ.τ.σ. ελαιόλαδο
-1 ντοµάτα
-½ πιπεριά
-30 γρ. τυρί
-1 κ.τ.σ. ψιλοκοµµένο φρέσκο µαϊντανό
Ετοιµασία
Χτυπήστε καλά τα αβγά σε ένα µπολ. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι και στη συνέχεια τα ψιλοκοµµένα λαχανικά και το τυρί.
Λαδώστε ελαφρά ένα αντικολλητικό τηγάνι και, µόλις ζεσταθεί, αδειάστε εκεί το µείγµα.
Περιµένετε να ψηθεί από τη µία πλευρά και µετά γυρίστε την από την άλλη. Ψήστε για άλλα δύο λεπτά και µεταφέρετε την οµελέτα σε πιάτο.