Υλικά:
4 αυγά
4 φέτες ζαμπόν
1 φλυτζάνι γάλα
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Σε ένα βαθύ μπολ σπάμε και χτυπάμε τα αυγά (προσοχή στα τσόφλια :)) μέχρι να γίνει ομοιόμορφο το μείγμα μας.
Σε ένα πιάτο, κόβουμε τις φέτες του ζαμπόν σε κομματάκια. Βάζουμε το ζαμπόν και το γάλα στο μείγμα των αυγών και ανακατεύουμε καλά.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνουμε το λάδι, και μόλις κάψει ρίχνουμε και το μείγμα της ομελέτες.
Τηγανίζουμε μέχρι η ομελέτα μας να αποκτήσει χρώμα γύρω στα 5-10 λεπτά. Αν μπορούμε, αναποδογυρίζουμε όλη την ομελέτα μαζί, διαφορετικά κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια και αναποδογυρίζουμε για να ψηθεί κι από τις δύο πλευρές.