Υλικά:
- Σε φαρδιά κατσαρόλα σωτάρουμε καλά το νουά με το βούτυρο
- Μεταφέρουμε το κρέας σε γάστρα. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα φύλλα δάφνης, το καρότο, το σέλερι ή σέλινο κατα προτίμηση, αλάτι, πιπέρι και νερό να σκεπαστεί το κρέας. Κλείνουμε την γάστρα και ψήνουμε μέχρι να γίνει το κρέας, στους 200 βαθμούς.
- Βγάζουμε το κρέας από την γάστρα.
- Παίρνουμε τα λαχανικά και με λίγο ζουμί τα λειώνουμε στο μούλτι. Διαλύουμε σε λίγο ζουμί και το κόρν φλάουρ.
- Βγάζουμε τον σπάγγο απο το νουά και το κόβουμε σε λεπτές φέτες.
- Μεταφέρουμε το νουά, τα λαχανικά και το κόρν φλαουρ σε φαρδιά κατσαρόλα και λίγο πρίν το σερβίρουμε προσθέτουμε και τα δαμάσκηνα, τα βερύκκοκα και τα κάστανα να βράσουν για 15-20 λεπτά και σερβίρουμε .
- 2 κιλά ρολό νουά
- 1 κρεμμύδι ολόκληρο
- 1 ματσάκι σέλερι η σέλινο
- 2 φύλλα δάφνης
- 10 δαμάσκηνα ξερά
- 10 βερύκκοκα ξερά
- 10 κάστανα βρασμένα (καθαρισμένα)
- 1 καρότο
- 1 φλ. βούτυρο φυτικό(φυτίνη)
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 κ.σ. κόρν φλάουρ
- Σε φαρδιά κατσαρόλα σωτάρουμε καλά το νουά με το βούτυρο
- Μεταφέρουμε το κρέας σε γάστρα. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα φύλλα δάφνης, το καρότο, το σέλερι ή σέλινο κατα προτίμηση, αλάτι, πιπέρι και νερό να σκεπαστεί το κρέας. Κλείνουμε την γάστρα και ψήνουμε μέχρι να γίνει το κρέας, στους 200 βαθμούς.
- Βγάζουμε το κρέας από την γάστρα.
- Παίρνουμε τα λαχανικά και με λίγο ζουμί τα λειώνουμε στο μούλτι. Διαλύουμε σε λίγο ζουμί και το κόρν φλάουρ.
- Βγάζουμε τον σπάγγο απο το νουά και το κόβουμε σε λεπτές φέτες.
- Μεταφέρουμε το νουά, τα λαχανικά και το κόρν φλαουρ σε φαρδιά κατσαρόλα και λίγο πρίν το σερβίρουμε προσθέτουμε και τα δαμάσκηνα, τα βερύκκοκα και τα κάστανα να βράσουν για 15-20 λεπτά και σερβίρουμε .