Μοσχάρι Νουά με Δαμάσκηνα, Κάστανα και Βερύκοκα

Υλικά:
  • 2 κιλά ρολό νουά
  • 1 κρεμμύδι ολόκληρο
  • 1 ματσάκι σέλερι η σέλινο
  • 2 φύλλα δάφνης
  • 10 δαμάσκηνα ξερά
  • 10 βερύκκοκα ξερά
  • 10 κάστανα βρασμένα (καθαρισμένα)
  • καρότο
  • 1 φλ. βούτυρο φυτικό(φυτίνη)
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 2 κ.σ. κόρν φλάουρ
Εκτέλεση: 

- Σε φαρδιά κατσαρόλα σωτάρουμε καλά το νουά με το βούτυρο 

- Μεταφέρουμε το κρέας σε γάστρα. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα φύλλα δάφνης, το καρότο, το σέλερι ή σέλινο κατα προτίμηση, αλάτι, πιπέρι και νερό να σκεπαστεί το κρέας. Κλείνουμε την γάστρα και ψήνουμε μέχρι να γίνει το κρέας, στους 200 βαθμούς. 
- Βγάζουμε το κρέας από την γάστρα. 
- Παίρνουμε τα λαχανικά και με λίγο ζουμί τα λειώνουμε στο μούλτι. Διαλύουμε σε λίγο ζουμί και το κόρν φλάουρ. 
- Βγάζουμε τον σπάγγο απο το νουά και το κόβουμε σε λεπτές φέτες. 
- Μεταφέρουμε το νουά, τα λαχανικά και το κόρν φλαουρ σε φαρδιά κατσαρόλα και λίγο πρίν το σερβίρουμε προσθέτουμε και τα δαμάσκηνα, τα βερύκκοκα και τα κάστανα να βράσουν για 15-20 λεπτά και σερβίρουμε .

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Προσφορές ΜΟΝΟ για 24 ώρες!

Προσφορές ΜΟΝΟ για 24 ώρες!
Snatch.gr