Υλικά:
- 1 κούπα βούτυρο ή βιτάμ
- 2 κούπες ζάχαρη
- 3 κούπες αλεύρι Αλατίνη
- 1 κούπα γάλα (σε θερμοκρασία δωματίου)
- 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
- 4 αβγά (σε θερμοκρασία δωματίου)
- μαστίχα Χίου σε σκόνη
- 1 νόμισμα (μια χρυσή λίρα, δεν είναι και κακή ιδέα ε;)
- Χτυπάμε πολύ καλά (με το μίξερ) το βούτυρο και τη ζάχαρη. Προσθέτουμε ένα - ένα τα αβγά συνεχίζοντας το χτύπημα. Προσθέτουμε και το γάλα. Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν και τη μαστίχα (εγώ βάζω περίπου 3/4 κουτ. γλυκού) και τα προσθέτουμε συνεχίζοντας το χτύπημα.
- Βάζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένο ταψάκι Νο 28 ή 30 και το ψήνουμε στους 180ο C για μία περίπου ώρα.