Τορτελίνια με σάλτσα πέστο

Συστατικά
500 γραμ. τορτελίνια με τυρί
400 ml κρέμα γάλακτος
6 κ.σ. σάλτσα πέστο
5 φέτες μπέικον κομμένο σε μικρά κομμάτια
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε τετράγωνα
1 κονσέρβα μανιτάρια κομμένα
200 γραμ. διάφορα κίτρινα τυριά
λίγο αλάτι & πιπέρι
2 κ.σ. ελαιόλαδο

Οδηγίες
Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τα τοτρελίνια.
Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε το λάδι και το κρεμμύδι ώστε να μαραθεί λιγο.
Προσθέτουμε την πιπεριά και τα μανιτάρια και μόλις μαλακώσουν ρίχνουμε το μπέικον.
Αφού ψηθεί το μπέικον ρίχνουμε την σάλτσα πέστο και έπειτα την κρέμα γάλακτος, το πιπέρι και ελάχιστο αλάτι και αφήνουμε την σάλτσα μας να δέσει σε μέτρια φωτιά.
Μόλις η σάλτσα είναι έτοιμη ρίχνουμε τα τυριά, ανακατέυουμε ώστε να λιώσουν και να ενωθούν με τα υπόλοιπα υλικά και κατεβάζουμε το τηγάνι απο την φωτιά.
Περιχύνουμε τα τορτελίνια μας με την σάλτσα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Προσφορές ΜΟΝΟ για 24 ώρες!

Προσφορές ΜΟΝΟ για 24 ώρες!
Snatch.gr