Μύδια σαγανάκι

Υλικά
500 γρ. ψίχα από μύδια
10-15 μύδια με το κέλυφος (προαιρετικά) καλά πλυμένα και καθαρισμένα
μισό νεροπότηρο ελαιόλαδο
5-6 σκελίδες σκόρδο κομμένο σε φέτες
δύο κουταλιές σούπας μουστάρδα
1/3 νεροπότηρο άσπρο κρασί
λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη (προαιρετικά)
300 γρ. φέτα (νηστίσιμη)
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει.
Σοτάρουμε το σκόρδο, ρίχνουμε τη μουστάρδα και μετά όλα τα μύδια (και τη ψίχα και αυτά με το κέλυφος) και συνεχίζουμε για λίγο το σοτάρισμα.
Προσθέτουμε την καυτερή πιπεριά και σβήνουμε με το κρασί.
Βάζουμε μαϊντανό, ελάχιστο αλάτι και πιπέρι, τη φέτα και ανακατεύουμε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Προσφορές ΜΟΝΟ για 24 ώρες!

Προσφορές ΜΟΝΟ για 24 ώρες!
Snatch.gr