Υλικά
4 μεγάλα κολοκυθάκια
1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
4 κουταλιές ανάλατο βούτυρο
2 κύβους ζωμού λαχανικών διαλυμένους σε 6 φλ. ζεστό νερό
1 φλ. φρέσκια κρέμα
6 φέτες μπέικον κομμένες σε μπαστουνάκια
4 φέτες ψωμί sliced χωρίς την κόρα, κομμένο σε κύβους1 πρέζα μοσχοκάρυδο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
-Κόψε τα κολοκυθάκια στη μέση κατά μήκος και μετά σε λεπτά φέτες. Λιώσε το βούτυρο και σόταρε το κρεμμύδι. Πρόσθεσε τα κολοκυθάκια και τα σόταρε για 5 λεπτά. Περίχυσε το μείγμα με το ζωμό λαχανικών και άφησε να ψηθούν καλά τα κολοκυθάκια.
-Πέρνα το μείγμα με τα κολοκυθάκια από μπλέντερ και επέστρεψε τα στη κατσαρόλα. Πρόσθεσε την φρέσκα κρέμα, αλατοπιπέρωσε και πρόσθεσε το μοσχοκάρυδο.
4 μεγάλα κολοκυθάκια
1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
4 κουταλιές ανάλατο βούτυρο
2 κύβους ζωμού λαχανικών διαλυμένους σε 6 φλ. ζεστό νερό
1 φλ. φρέσκια κρέμα
6 φέτες μπέικον κομμένες σε μπαστουνάκια
4 φέτες ψωμί sliced χωρίς την κόρα, κομμένο σε κύβους1 πρέζα μοσχοκάρυδο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
-Κόψε τα κολοκυθάκια στη μέση κατά μήκος και μετά σε λεπτά φέτες. Λιώσε το βούτυρο και σόταρε το κρεμμύδι. Πρόσθεσε τα κολοκυθάκια και τα σόταρε για 5 λεπτά. Περίχυσε το μείγμα με το ζωμό λαχανικών και άφησε να ψηθούν καλά τα κολοκυθάκια.
-Πέρνα το μείγμα με τα κολοκυθάκια από μπλέντερ και επέστρεψε τα στη κατσαρόλα. Πρόσθεσε την φρέσκα κρέμα, αλατοπιπέρωσε και πρόσθεσε το μοσχοκάρυδο.