Φτιάξτε λαχταριστές φαρφάλες με σολωμό κρέμα γάλακτος και βότκα!
Υλικά:
350 gr φαρφαλλες
150 gr κρεμα γαλακτος
20 gr καπνιστο σολωμο
1 κουταλια σουπας μαιντανο ψιλοκομμενο
1 σκελιδα σκορδο
20 gr βουτυρο
αλατι,πιπερι
Εκτέλεση:
Κοβουμε σε κομμάτια τον σολομό.
Τον σοτάρουμε στο τηγάνι με το βούτυρο ελαφρά και το σβήνουμε με τη βότκα.
Όταν αυτή εξατμιστεί προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος,την πάπρικα και το αλάτι.
Το βράζουμε σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας,έως ότου πήξει η κρέμα.
Καλό θα ήταν να ξεκινήσετε την σάλτσα μόλις ρίξετε τα ζυμαρικά στο νερό.
Όταν θα είναι έτοιμες οι φαρφάλες θα είναι έτοιμη και η σάλτσα.
Χωρίς να τις βάλετε σε σουρωτήρι,με μια κεψέ τις μεταφέρετε μέσα στην κρέμα αφήνοντας κάθε φορά να φύγει το περιττό νερο.
Τα ανακατεύετε όλα να πάει παντού η σάλτσα και σερβίρετε.