Υλικά για 4-6 άτομα
300 γραμμάρια φράουλες ή βατόμουρα, πολτοποιημένα
1 κιλό γιαούρτι
125 γραμμομόρια ζάχαρη άχνη
25 γραμμάρια ζελατίνα σε σκόνη
120 ml ζεστό νερό
Εκτέλεση
Στο κάδο του μίξερ χτυπάτε το γιαούρτι, προσθέτετε τη ζάχαρη και τα πολτοποιημένα φρούτα.
Διαλύετε τη ζελατίνα στο ζεστό νερό και την ανακατεύετε καλά. Στη συνέχεια την προσθέτετε στο μείγμα με τα κεράσια και τη βάζετε σε ένα γυάλινο μπολ.
Αφήνετε το ζελέ να πήξει στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Μπορείτε να το μοιράσετε και σε ατομικά μπολ. Διακοσμείτε με φρέσκες φράουλες.
Source: Sidagi.gr
300 γραμμάρια φράουλες ή βατόμουρα, πολτοποιημένα
1 κιλό γιαούρτι
125 γραμμομόρια ζάχαρη άχνη
25 γραμμάρια ζελατίνα σε σκόνη
120 ml ζεστό νερό
Εκτέλεση
Στο κάδο του μίξερ χτυπάτε το γιαούρτι, προσθέτετε τη ζάχαρη και τα πολτοποιημένα φρούτα.
Διαλύετε τη ζελατίνα στο ζεστό νερό και την ανακατεύετε καλά. Στη συνέχεια την προσθέτετε στο μείγμα με τα κεράσια και τη βάζετε σε ένα γυάλινο μπολ.
Αφήνετε το ζελέ να πήξει στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Μπορείτε να το μοιράσετε και σε ατομικά μπολ. Διακοσμείτε με φρέσκες φράουλες.
Source: Sidagi.gr