Υλικά
Ribeye
Κρεμμύδι
Σκόρδο
Κρασί
Ντέμι γκλας
Κολοκύθι
Πατάτες
Εκτέλεση
Κόβουμε ένα στρογγυλό κομμάτι από το ribeye, το σοτάρουμε σ’ ένα τηγάνι, στη συνέχεια προσθέτουμε σκόρδο, κρεμμύδι, δεντρολίβανο, θυμάρι και ολοκληρώνουμε το μαγείρεμα στο φούρνο.
Σάλτσα
Σ’ ένα τηγάνι σωοτάρουμε τα ντοματίνια, το κολοκύθι κομμένο σε σχήμα julienne και σβήνουμε με κρασί. Προσθέτουμε demi γκλας -γιατί το κυρίως φαγητό είναι μοσχάρι και το βασικό συστατικό αυτού του ζωμού είναι κόκκαλα μοσχαριού-. Βράζουμε για 3’.
Γαρνιτούρα
Κόβουμε τις πατάτες σε σχήμα γκοφρέ και τις τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο.
Source: Megatv.com