Υλικά
- 1 μήλο
- 200 γρ. κεράσια
- 4 βερύκοκα
- 1 αχλάδι
- 1 κουτ. σταφίδα
- 100 γρ. φρούτα κάντιτα
- 10 κουτ. αλεύρι
- 1 κουτ. μαγιά σε σκόνη
- 10 κουτ. ζάχαρη
- λίγο αλάτι
- 200 γρ. βούτυρο
- 300 γρ. μαρμελάδα
- μερικά βατόμουρα
- 4 αυγά
Εκτέλεση
- Πλένουμε καλά όλα τα φρούτα, τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε
σε μικρά κομματάκια.
- Κόβουμε και τα φρούτα κάντιτα και τα ανακατεύουμε με 1 κουταλιά
αλεύρι.
- Κοσκινίζουμε το υπόλοιπο αλεύρι σε μια λεκάνη και προσθέτουμε
την μαγιά, τη ζάχαρη και το αλάτι και ανακατεύουμε καλά.
- Προσθέτουμε και τα αυγά χωρίς να σταματήσουμε να ανακατεύουμε,
έπειτα ρίχνουμε και το λιωμένο βούτυρο τα φρέσκα φρούτα και τα
φρούτα κάντιτα.
- Όταν το μείγμα δέσει καλά το ρίχνουμε σε ένα αλευρωμένο και
βουτυρωμένο ταψί.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου μία και μισή ώρα.
- Το βγάζουμε από το φούρνο και αφού κρυώσει το αλείφουμε
με τη μαρμελάδα την οποία έχουμε βράσει με 2 κουταλιές νερό
προηγουμένως.
Source: Stinkouzina.gr