Συστατικά
1 κεσεδάκι Φρέσκα μανιτάρια
1 Άνηθο
1 ματσάκι κρεμυδάκια φρέσκα
1 κουταλιά της σούπας ρύζι
2 Αυγά
1 Λεμόνι
Αλάτι, πιπέρι
Οδηγίες
Περνάμε τα μανιτάρια για λίγο από το τηγάνι για να το σωτάρουμε (προαιρετικά).
Προσθέτουμε νεράκι και τα κρεμυδάκια ψιλοκομένα σε ροδέλες. Μετά από 10 λεπτά προσθέτουμε και τον άνιθο.
Όταν τα υλικά αυτά είναι σχεδόν έτοιμα προσθέτουμε το ρύζι.
Χτυπάμε το αυγολέμονο και όταν η σούπα είναι έτοιμη το προσθέτουμε με τον γνωστό τρόπο.