Συστατικά
2,5 κούπες αλεύρι
3/4 κούπας κακάο
1 κ.γ μπέικιν
1/2 κ.γ αλάτι
3/4 κούπας βούτυρο
1/2 κούπα καστανή ζάχαρη
1/2 κούπα λευκή ζάχαρη
2 αυγά
2 κ.γ βανίλια
Γέμιση
2.5 κούπες άχνη
1/3 κούπας βούτυρο
1 κ.γ ξύσμα πορτοκαλιού
3 κ.σ χυμό πορτοκαλιού
Oδηγίες
Ανακατεύουμε το αλεύρι με το κακάο το μπέικιν και το αλάτι
Χτυπάμε στο μίξερ τα δύο είδη ζάχαρης και προσθέτουμε το βούτυρο
Ρίχνουμε ένα ένα τα αυγά κι έπειτα την βανίλια
Αδειάζουμε σε αυτό το μίγμα του αλευριού
Ανοίγουμε φύλλο το μίγμα μας και κόβουμε με κουπ πατ ο,τι σχήμα θέλουμε, χριστουγεννιάτικο ή μη.
Προσέχουμε να είναι ζυγός αριθμός αλλιώς αυτό που περισσεύει το τρώμε μόνο του!
Βάζουμε τα μπισκοτάκια σε λαδόκολλα στον φούρνο, πάντα προθερμασμένο, στους 180 βαθμούς για 8 με 10 λεπτά
Για την γέμιση χτυπάμε όλα τα υλικά της στο μίξερ μέχρι να γίνει μία πηχτή κρέμα
Την βάζουμε σε ένα κορνέ και τα γεμίζουμε
Πασπαλίζουμε αν θέλουμε με άχνη
2,5 κούπες αλεύρι
3/4 κούπας κακάο
1 κ.γ μπέικιν
1/2 κ.γ αλάτι
3/4 κούπας βούτυρο
1/2 κούπα καστανή ζάχαρη
1/2 κούπα λευκή ζάχαρη
2 αυγά
2 κ.γ βανίλια
Γέμιση
2.5 κούπες άχνη
1/3 κούπας βούτυρο
1 κ.γ ξύσμα πορτοκαλιού
3 κ.σ χυμό πορτοκαλιού
Oδηγίες
Ανακατεύουμε το αλεύρι με το κακάο το μπέικιν και το αλάτι
Χτυπάμε στο μίξερ τα δύο είδη ζάχαρης και προσθέτουμε το βούτυρο
Ρίχνουμε ένα ένα τα αυγά κι έπειτα την βανίλια
Αδειάζουμε σε αυτό το μίγμα του αλευριού
Ανοίγουμε φύλλο το μίγμα μας και κόβουμε με κουπ πατ ο,τι σχήμα θέλουμε, χριστουγεννιάτικο ή μη.
Προσέχουμε να είναι ζυγός αριθμός αλλιώς αυτό που περισσεύει το τρώμε μόνο του!
Βάζουμε τα μπισκοτάκια σε λαδόκολλα στον φούρνο, πάντα προθερμασμένο, στους 180 βαθμούς για 8 με 10 λεπτά
Για την γέμιση χτυπάμε όλα τα υλικά της στο μίξερ μέχρι να γίνει μία πηχτή κρέμα
Την βάζουμε σε ένα κορνέ και τα γεμίζουμε
Πασπαλίζουμε αν θέλουμε με άχνη