Συστατικά
· 500 γρ. κιμά γαλοπούλας
· 1 φλ. τριμμένο κολοκύθι
· 1 φλ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι
· 1 φλ. φρέσκια ψίχα ψωμιού
· ½ κ.γ. αλάτι
· ½ κ.γ. μπαχαρικά για κοτόπουλο
· φρεσκοτριμμένο πιπέρι
· 1 κ.σ. λάδι
Οδηγίες
1. Σε μεγάλο μπολ βάλτε τον κιμά, το κολοκύθι, το κρεμμύδι, την ψίχα, το αλάτι, τα μπαχαρικά και το πιπέρι και ανακατέψτε με ένα πιρούνι καλά.
2. Ζυμώστε τον κιμά και φτιάξτε 4-6 μπιφτέκια.
3. Βάλτε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά να ζεσταθεί, και ψήστε τα μπιφτέκια για 3-4' από την κάθε μεριά, μέχρι να γίνουν και το κρέας στο κέντρο να μην είναι πια ροζ.
4. Μην τα παραψήσετε γιατί θα γίνουν στεγνά
· 500 γρ. κιμά γαλοπούλας
· 1 φλ. τριμμένο κολοκύθι
· 1 φλ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι
· 1 φλ. φρέσκια ψίχα ψωμιού
· ½ κ.γ. αλάτι
· ½ κ.γ. μπαχαρικά για κοτόπουλο
· φρεσκοτριμμένο πιπέρι
· 1 κ.σ. λάδι
Οδηγίες
1. Σε μεγάλο μπολ βάλτε τον κιμά, το κολοκύθι, το κρεμμύδι, την ψίχα, το αλάτι, τα μπαχαρικά και το πιπέρι και ανακατέψτε με ένα πιρούνι καλά.
2. Ζυμώστε τον κιμά και φτιάξτε 4-6 μπιφτέκια.
3. Βάλτε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά να ζεσταθεί, και ψήστε τα μπιφτέκια για 3-4' από την κάθε μεριά, μέχρι να γίνουν και το κρέας στο κέντρο να μην είναι πια ροζ.
4. Μην τα παραψήσετε γιατί θα γίνουν στεγνά