Τσιγαριαστό κατσίκι

Αν είσαι fan της Κρήτης, τότε πρέπει να σου αρέσει και το τσιγαριαστό κατσίκι. Θέλεις να μάθεις να το φτιάχνεις κιόλας;
Χρόνος προετοιμασίας: 2 ώρες

Υλικά
1 ½ κιλό κατσίκι μπούτι
1 κρεμμύδι τριμμένο
Λίγο κόκκινο κρασί
Χυμό από ένα λεμόνι
Λίγο λάδι
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση: Βάζουμε το κατσίκι στην κατσαρόλα με λίγο νερό. Όταν πάρει βράση, αφήνουμε το κρέας στην κατσαρόλα με πολύ λίγο νερό μέχρι να κοκκινίσει εντελώς. Ρίχνουμε το κρεμμύδι, το αλάτι, το πιπέρι, το κρασί και νερό μέχρι να σκεπάσει το κρέας, βάζουμε το καπάκι στην κατσαρόλα και το αφήνουμε να βράσει καλά. Όταν γίνει αυτό ρίχνουμε το λάδι και το λεμόνι και το αφήνουμε να πάρει άλλες δυο- τρεις βράσεις. Το σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές και ρύζι.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Προσφορές ΜΟΝΟ για 24 ώρες!

Προσφορές ΜΟΝΟ για 24 ώρες!
Snatch.gr