Μακαρόνια στο πήλινο

Ένα όμορφο κυρίως πιάτο που μπορεί να απότελέσει μια έξυπνη λύση σε ένα τραπέζι.

Συστατικά
200 γρ μακαρόνια βίδες ή πέννες ή ριγκατόνι
σάλτσα Ναπολιτέν
250 γρ φέτα
βούτυρο
τυρί τριμένο
αλάτι
πιπέρι
1 πιπεριά
Μαΐντανός ψιλοκομμένος

Οδηγίες
  1. Βράζουμε τα μακαρόνια και τα αφήνουμε στην άκρη
  2. Φτιάχνουμε μια κλασσική σάλτσα ντομάτας όπως θα κάναμε αν είχαμε μια μακαρονάδα Νάπολι
  3. Βουτυρόνουμε πολυ καλά το πήλινό μας και βάζουμε λίγο τριμένο τυρί στον πάτο.
  4. Ύστερα, τοποθετούμε τα μακαρόνια, τη σάλτσα, τον μαΐντανό, τη φέτα και την ψιλοκόμμένη πιπεριά και ανακατεύουμε πολύ καλά, για να πάνε τα υλικά παντού.
  5. Βάζουμε το τριμένο τυρί και καλύπτουμε με αυτό την επιφάνια.
  6. Τοποθετούμε το πήλινο σε προθερμασμένο φούρνο στην κάτω αντίσταση, για να μην καεί το τυρί αλλά μόνο να λιώσει, στους 160 βαθούς για ένα τέταρτο περίπου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Προσφορές ΜΟΝΟ για 24 ώρες!

Προσφορές ΜΟΝΟ για 24 ώρες!
Snatch.gr