Δίπλες

ΣυστατικάΓια 1 φύλλο:2 αβγά
1 σφηνάκι ούζο ή κονιάκ
Λίγη ζάχαρη
Αλεύρι δυνατόΣιρόπι:
1 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
1 φλιτζάνι νερό
3 κουταλιές μέλι

Χτυπάμε αβγά, άρωμα, ζάχαρη
Προσθέτουμε όσο αλεύρι παρει να γίνει εύπλαστη ζύμη
Ανοίγουμε σε φύλλο
Με το ειδικό ροδάκι χωρίζουμε σε λωρίδες
Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι, να ροδίσουν κι από τις 2 πλευρές
Βράζουμε τα υλικά για το σιρόπι και περνάμε τις δίπλες
Αραδιάζουμε σε πιατέλα και πασπαλίζουμε με χοντροκομμένο καρύδι και κανέλα!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Προσφορές ΜΟΝΟ για 24 ώρες!

Προσφορές ΜΟΝΟ για 24 ώρες!
Snatch.gr