1 σφηνάκι ούζο ή κονιάκ
Λίγη ζάχαρη
Αλεύρι δυνατόΣιρόπι:
1 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
1 φλιτζάνι νερό
3 κουταλιές μέλι
Ανοίγουμε σε φύλλο
Με το ειδικό ροδάκι χωρίζουμε σε λωρίδες
Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι, να ροδίσουν κι από τις 2 πλευρές
Βράζουμε τα υλικά για το σιρόπι και περνάμε τις δίπλες
Αραδιάζουμε σε πιατέλα και πασπαλίζουμε με χοντροκομμένο καρύδι και κανέλα!
Λίγη ζάχαρη
Αλεύρι δυνατόΣιρόπι:
1 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
1 φλιτζάνι νερό
3 κουταλιές μέλι
Χτυπάμε αβγά, άρωμα, ζάχαρη
Προσθέτουμε όσο αλεύρι παρει να γίνει εύπλαστη ζύμηΑνοίγουμε σε φύλλο
Με το ειδικό ροδάκι χωρίζουμε σε λωρίδες
Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι, να ροδίσουν κι από τις 2 πλευρές
Βράζουμε τα υλικά για το σιρόπι και περνάμε τις δίπλες
Αραδιάζουμε σε πιατέλα και πασπαλίζουμε με χοντροκομμένο καρύδι και κανέλα!