Για 6-8 άτομα
4 φέτες τυρί γκούντα
1 σκελίδα σκόρδο
8 φέτες ψωμί
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
Εκτέλεση:
Πολτοποιούμε το σκόρδο και προσθέτουμε λίγο αλάτι.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το βούτυρο με το σκόρδο.
Ψήνουμε τα ψωμάκια στη τοστιέρα ή το φούρνο μέχρι να φρυγανιστούν.
Αλείφουμε τα ψωμάκια με το βούτυρο προσθέτουμε το τυρί.
Τα ψήνουμε στο φούρνο στους 180 για 10 λεπτά ή στα μικροκύματα για 2 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.