Υλικά
Για το πιάτο
160 γρ. ελαιόλαδο
100 γρ. καρότα, κομμένα σε χοντρά στικς
100 γρ. σελινόριζα, κομμένη σε χοντρά καρέ
80 γρ. μανιτάρια στρογγυλά, κομμένα στα τέσσερα
80 γρ. κρεμμύδια εσαλότ
100 γρ. φασολάκια, βρασμένα
10 γρ. τσάιβς, ψιλοκομμένο
5 γρ. θυμάρι, ψιλοκομμένο
5 γρ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
20 γρ. βούτυρο
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για το πιάτο
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε το ένα τέταρτο της ποσότητας του ελαιόλαδου και σοτάρουμε το καρότο μέχρι να μαλακώσει και να πάρει χρυσαφένιο χρώμα.
Αλατίζουμε και αποσύρουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία με τα κρεμμύδια και με τη σελινόριζα.
Στη συνέχεια ρίχνουμε στο τηγάνι το υπόλοιπο ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια μέχρι να πάρουν έντονο χρώμα.
Αλατίζουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά, επαναφέρουμε τα υπόλοιπα λαχανικά μαζί με τα φασολάκια, και μαγειρεύουμε για 2 λεπτά περίπου.
Δοκιμάζουμε το φαγητό για αλάτι, προσθέτουμε το βούτυρο και τα μυρωδικά και ανακατεύουμε ώστε να ομογενοποιηθεί.
Πηγή: yannislucacos.gr
Για το πιάτο
160 γρ. ελαιόλαδο
100 γρ. καρότα, κομμένα σε χοντρά στικς
100 γρ. σελινόριζα, κομμένη σε χοντρά καρέ
80 γρ. μανιτάρια στρογγυλά, κομμένα στα τέσσερα
80 γρ. κρεμμύδια εσαλότ
100 γρ. φασολάκια, βρασμένα
10 γρ. τσάιβς, ψιλοκομμένο
5 γρ. θυμάρι, ψιλοκομμένο
5 γρ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
20 γρ. βούτυρο
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για το πιάτο
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε το ένα τέταρτο της ποσότητας του ελαιόλαδου και σοτάρουμε το καρότο μέχρι να μαλακώσει και να πάρει χρυσαφένιο χρώμα.
Αλατίζουμε και αποσύρουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία με τα κρεμμύδια και με τη σελινόριζα.
Στη συνέχεια ρίχνουμε στο τηγάνι το υπόλοιπο ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια μέχρι να πάρουν έντονο χρώμα.
Αλατίζουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά, επαναφέρουμε τα υπόλοιπα λαχανικά μαζί με τα φασολάκια, και μαγειρεύουμε για 2 λεπτά περίπου.
Δοκιμάζουμε το φαγητό για αλάτι, προσθέτουμε το βούτυρο και τα μυρωδικά και ανακατεύουμε ώστε να ομογενοποιηθεί.
Πηγή: yannislucacos.gr