για περίπου 30 κομμάτια
3ΟΟγρ. σοκολάτα κουβερτούρα
9 κ.σ. κρέμα γάλακτος
3 κ.σ. κονιάκ
Για το τύλιγμα:
τρούφα σοκολάτας ή λευκή ή
κακάο σκόνη ή
αλεσμένους ξηρούς καρπούς
Εκτέλεση:
Λιώνουμε σε μπεν μαρι την κουβερτούρα με την κρέμα γάλακτος.
Ρίχνουμε το κονιάκ.
Όπως είναι το μείγμα το βάζουμε στο ψυγείο να στερεοποιηθεί.
Όταν είναι έτοιμο,κάνουμε μπαλάκια και τα βουτάμε σε τρούφα σοκολάτας ή λευκή,
σε κακάο ή αλεσμένους ξηρούς καρπούς.