Λαπάς ο δυναμωτικός!

Υλικά:
2 1/2 ποτήρια νερό
1 ποτήρι ρύζι καρόλινα
αλάτι
4 κουταλιές λάδι
λεμόνι.

Εκτέλεση:
Βάζουμε  το νερό με το λάδι στην κατσαρόλα  και το αλάτι  και μόλις αρχίζει να βράζει ρίχνουμε το ρύζι αφού πρώτα το έχουμε πλύνει και ανακατεύουμε καλά.

Χαμηλώνουμε την φωτιά και ανακατεύουμε σε τακτικά διαστήματα να το δούμε να μελώσει, όχι να πήξει ,σβήνουμε την φωτιά το αφήνουμε 5 λεπτά και σερβίρουμε με λεμόνι !

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Προσφορές ΜΟΝΟ για 24 ώρες!

Προσφορές ΜΟΝΟ για 24 ώρες!
Snatch.gr