Ταλιατέλες με μελάνι σουπιάς, γαρίδες και πέστο κόλιαντρου (Βαγγέλης Δρίσκας)

Υλικά για 4 άτομα

500 γραμ. ταλιατέλες με μελάνι σουπιάς
500 γραμ. γαρίδες ψίχα (Νο 3 ή 4)
2 κολοκυθάκια
5 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος φρέσκος κόλιαντρος
1 σκελίδα σκόρδο
5 κουτ. σούπας παρμεζάνα
2 κουτ. σούπας κουκουνάρι
χυμός από 1 λάιμ
αλάτι, πιπέρι






Βράζετε τις ταλιατέλες σύμφωνα με τον χρόνο που προτείνεται στην συσκευασία και τις στραγγίζετε.
Ετοιμάζετε το πέστο κόλιαντρου: Βάζετε στο μπλέντερ ή στον πολυκόπτη τον κόλιαντρο, την παρμεζάνα, το σκόρδο, το κουκουνάρι, ¼ του φλιτζανιού ελαιόλαδο, τον χυμό του λάιμ και λίγο αλάτι.
Κόβετε τα κολοκυθάκια σε μικρούς κύβους.
Ζεσταίνετε 4-5 κουταλιές ελαιόλαδο και σοτάρετε σε δυνατή φωτιά τα κολοκυθάκια.
Προσθέτετε τις γαρίδες, αλατοπιπερώνετε και αφήνετε λίγα λεπτά σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαγειρευτούν.
Ανακατεύετε με το πέστο και τις ταλιατέλες και σερβίρετε

Πηγή:www.driskas.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Προσφορές ΜΟΝΟ για 24 ώρες!

Προσφορές ΜΟΝΟ για 24 ώρες!
Snatch.gr