Πέννες αλ πόλο

Φτιάξτε Πέννες αλ πόλο με κομματάκια κοτόπουλο, μανιτάρια, πολύχρωμες πιπεριές,παρμεζάνα και κρέμα γάλακτος!


Υλικά:

πέννες 1 πακέτο

250γρ. παρμεζάνα (διαλέξτε κάποια πικάντικη ποικιλία)

2 φιλετάκια στήθος κοτόπουλο

3 πολύχρωμες πιπεριές (πράσινη, κόκκινη, κίτρινη)

1 κουτ. Σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι

1 κονσέρβα μανιτάρια

1 κρέμα γάλακτος μεγάλη

ελαιόλαδο

φρεσκοτριμμενο πιπέρι

κάρυ

Ετοιμασία:
Βράζετε τις πέννες περίπου 6-7 λεπτά υπολογίζοντας να είναι σχετικά σκληρές (al dente)(δεν τις περιχύετε στο τέλος με βούτυρο).

Παράλληλα βγάζετε τα μανιτάρια από την κονσέρβα κι αφού τα στραγγίξετε τα αδειάζετε σε ένα μικρό τηγανάκι το όποιο έχει κάψει και τα τσιγαρίζετε (προσοχή χωρίς λαδί).

Έχετε ψιλοκόψει απο μίση πιπέρια στο κάθε χρώμα και το κρεμμυδάκι σας.

Σε ένα μεγαλύτερο τηγάνι βάζετε λίγο ελαιόλαδο και προσθέτετε το κοτόπουλο κομμένο σε κομματάκια για να σωταριστεί.

Αφου ροδίσει ελαφριά προσθέτετε το κρεμμυδάκι και τις ψιλοκομμένες πιπεριές. Αλάτι, πιπέρι και ανακατεύετε. 
Αφού πάρουν χρώμα όλα μαζί ρίχνετε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύετε.

Στη συνεχεία προσθέτετε 3 κουταλιές της σούπας παρμεζάνα και μισό κουταλάκι του γλυκού κάρυ ανακατεψτε λίγο ακόμα και μόλις το μείγμα αρχίσει ελαφρά να πήζει ρίχνετε μέσα λίγες-λιγες τις πέννες και τα ανακατεύετε όλα μαζί!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Προσφορές ΜΟΝΟ για 24 ώρες!

Προσφορές ΜΟΝΟ για 24 ώρες!
Snatch.gr