WeddingPlan.gr: Νέο site για το Γάμο και την Βάπτιση από την Digilex!

«... Something old, Something new, Something borrowed, Something blue… And a Silver sixpence in her shoe».
Όταν μιλάμε για γάμους, ίσως να έχεις ακούσει την παραπάνω ξένη έκφραση. Τί ακριβώς όμως σημαίνει αυτό; Καθένα από αυτά αντιπροσωπεύει και κάτι διαφορετικό. Αυτά είναι τα μικρά αντικείμενα/σκέψεις που θα πρέπει η νύφη ή να τα προσθέσει στο νυφικό της είτε απλά να τα έχει μαζί της την ημέρα του γάμου της... για καλή τύχη!

Το WeddingPlan.gr είναι ένα νέο site που επικεντρώνεται στο να προσφέρει στους επισκέπτες του, αμέτρητες συμβουλές και ενδιαφέροντα tips για το Γάμο και την Βάπτιση. Ένας οδηγός γάμου λοιπόν για μελλόνυμφους και όχι μόνο! Ανήκει στην εταιρεία Digilex, η οποία αποτελείται από μια νέα ομάδα με φρέσκιες ιδέες και πολύ μεγάλη όρεξη να προσφέρει στον κόσμο, υπηρεσίες και προϊόντα που κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη! 

Προτάσεις για νυφικάνυφικά χτενίσματανυφικά αξεσουάρtips για μακιγιάζ, προσκλητήρια γάμου και χιλιάδες άλλες χρηστικές πληροφορίες για το πως μπορείτε να οργανωθείτε καλύτερα αλλά και να πετύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα στην εμφάνιση σας... την πιο σημαντική αυτή ημέρα της ζωής σας!
Παράλληλα στο WeddingPlan.gr, θα βρείτε πολλές και διαφορετικές προτάσεις για την δεξίωση και το πάρτυ του γάμου σας, προτάσεις για catering γάμουκτήματα γάμου σε όλη την Ελλάδα, ακόμα και προτάσεις για την διακόσμηση του γάμου σας! 
Επειδή όμως στο WeddingPlan.gr σκέφτεται και το μετά... συγκέντρωσε για εσάς ιδέες και συμβουλές για την Βάπτιση του παιδιού σας ή εφόσον είστε νονός ή νονά... ιδέες για μοναδικά βαπτιστικά δώρα και προτάσεις για σωστή οργάνωση της βάπτισης. Μπομπονιέρες βάπτισης, βαπτιστικά ρούχα, προσκλητήρια βάπτισης μέχρι και ιδέες για τον στολισμό βάπτισης για τα μικρά σας αγγελούδια! 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Προσφορές ΜΟΝΟ για 24 ώρες!

Προσφορές ΜΟΝΟ για 24 ώρες!
Snatch.gr