Υλικά
1 πακετο τορτελινια (με τυρι)250γρ
100 γρ προσουτο
100 γρ μπεικον
1 φλυτζανι περιπου ψιλικομενα φρεσκα μανιταρια(πλευρωτους)
1 1/2 σκελιδα σκορδο ψιλικομενο
βασιλικος
μαιντανος
2 κουταλιες ελαιολαδο
1 ποτηρι γαλα 1 1/2 λιπαρα(η κρεμα γαλακτος)
1 κουταλια κορν-φλαουρ
Εκτέλεση
Σωταρω σε ενα βαθυ τηγανι το βασιλικο με το σκορδο.
Χαμηλωνω τη φωτια και βαζω τα μανιταρια με το μπεικον μετα απο 10 λεπτα περιπου ριχνω τα τορτελινια(τα οποια εχω βρασει λιγο και εχω στραγγισει ριχνωντας κρυο νερο)με το προσουτο.
Τελος βαζω το γαλα με το κορν-φλαουρ και ανκατευω.
Source: Cooktherapy.gr