Το αγαπημένο σας προφιτερόλ (profiterol) σε απλά βήματα!
Υλικά:
100 γρ. σαβαγιάρ
2,5 φλυτζάνια ζάχαρη
100 γρ. κακάο
1 σοκολάτα κουβερτούρα (125 γρ.)
1 ποτήρι αλεύρι
1 λίτρο γάλα
λίγο λικέρ
Εκτέλεση:
Βάζω όλα τα υλικά μαζί σε μια κατσαρόλα σε σιγανή φωτιά και ανακατεύω μέχρι να πήξει. Στο τέλος, αφού έχει πήξει η κρέμα, προσθέτω λίγο λικέρ.
Κόβω τα σαβαγιάρ κομματάκια σε στρογγυλό πυρέξ (Νο 28 ή 30) και ρίχνω την κρέμα από πάνω.
Προτείνουμε το προφιτερόλ (profiterol) να μείνει στο ψυγείο για ένα 24ωρο.