Ρυζόγαλο


Υλικά:
3/4 της κούπας ρίζί cup of rice
1 λίτρο γάλα
1 βανίλια
10 κουταλιές σούπας ζάχαρη
Κανέλα

Εκτέλεση
Βάλτε το ρύζι σε μια κατσαρόλα, προσθέστε νερό και βράστε το μέχρι να μαλακώσει τελειώς (πρέπει να γίνει αφράτο και πηχτό).
Το νερό πρέπει σχεδόν να έχει αξατμιστεί.
Προσθέστε το γάλα, τη βανίλια και τη ζάχαρη. Βράστε τα σε θερμοκρασία τόση ώστε να μη φουσκώσει το γάλα.
Μόλις πήξει, κατεβάστε το από τη φωτιά. Βάλτε το σε μπωλάκια και αφήστε το να κρυώσει.
Βάλτε από επάνω κανέλα και σερβίρετε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Προσφορές ΜΟΝΟ για 24 ώρες!

Προσφορές ΜΟΝΟ για 24 ώρες!
Snatch.gr