Κρέπα με Σοκολάτα Μπανάνα και Αμύγδαλα



Για 4 άτομα


Υλικά για την ζύμη της κρέπας:
125 χλ. γάλα
60 γρ. αλεύρι
10 χλ. σπορέλαιο
1 αβγό
αλάτι



(για την γέμιση):
150 γρ. κρέμα φουντούκι
2 μπανάνες
40 γρ. αμύγδαλα

Βάζουμε όλα τα υλικά για τις κρέπες σε ένα μπολ ανακατεύουμε πολύ καλά με ένα σύρμα χειρός. Περνάμε τη ζύμη από σουρωτήρι. Κάνουμε τις κρέπες σε μικρό αντικολλητικό τηγάνι με λίγο μίγμα για να γίνουν λεπτές. Τις αποσύρουμε και τις βάζουμε σε μία σχαρίτσα.
Φτιάχνουμε τη γέμιση:
Βάζουμε πάλι τις κρέπες στο τηγάνι, σε χαμηλή φωτιά.
Σπάμε στο μπλέντερ τα αμύγδαλα.
Προσθέτουμε στις κρέπες τη κρέμα φουντουκιού, τα αμύγδαλα, τις μπανάνες λεπτοκομένες και διπλώνουμε.



Δημοφιλείς αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Προσφορές ΜΟΝΟ για 24 ώρες!

Προσφορές ΜΟΝΟ για 24 ώρες!
Snatch.gr