Περιγραφή
Η τέλεια κρεατόσουπα!
Υλικά κρεατόσουπας
1 κιλό κρέας μοσχάρι άπαχο
1 καρότο
λίγο σέλινο
τη ρίζα απο το σέλινο σε κύβους
2 πατάτες σε κύβους
1 κρεμμύδι τριμμένο ή στο multi
1 φλιτζ. του καφέ ρύζι γλασέ
λίγο μαιντανό
λάδι
χυμό απο ένα λεμόνι
ντοματοχυμό 1 φλιτζάνι του τσαγιού
αλάτι
1 κύβο βοδινού
πιπέρι μαύρο & κόκκινο
Εκτέλεση Πατατόσουπας
Τσιγαρίζω στη χύτρα το κρέας μέχρι να ροδίσει και μετά προσθέτω το κρεμμύδι να τσιγαριστεί και αυτό.
Προσθέτω το καρότο, το σέλινο και το μαϊντανό και νερό μέχρι να σκεπάσει το κρέας και λίγο παραπάνω, τον κύβο και τον ντοματοχυμό. Κλείνω την χύτρα και το αφήνω σε μέτρια φωτιά 30 λεπτά απο την στιγμή που θα σφυρίξει η βαλβίδα.
Μετά την ανοίγω και προσθέτω όλα τα υπόλοιπα υλικά και 2 ποτήρια νερό και βράζω 25 λεπτά ακόμα με ανοιχτή κατσαρόλα ή 10-15 λεπτά με κλειστή χύτρα.
Η τέλεια κρεατόσουπα!
Υλικά κρεατόσουπας
1 κιλό κρέας μοσχάρι άπαχο
1 καρότο
λίγο σέλινο
τη ρίζα απο το σέλινο σε κύβους
2 πατάτες σε κύβους
1 κρεμμύδι τριμμένο ή στο multi
1 φλιτζ. του καφέ ρύζι γλασέ
λίγο μαιντανό
λάδι
χυμό απο ένα λεμόνι
ντοματοχυμό 1 φλιτζάνι του τσαγιού
αλάτι
1 κύβο βοδινού
πιπέρι μαύρο & κόκκινο
Εκτέλεση Πατατόσουπας
Τσιγαρίζω στη χύτρα το κρέας μέχρι να ροδίσει και μετά προσθέτω το κρεμμύδι να τσιγαριστεί και αυτό.
Προσθέτω το καρότο, το σέλινο και το μαϊντανό και νερό μέχρι να σκεπάσει το κρέας και λίγο παραπάνω, τον κύβο και τον ντοματοχυμό. Κλείνω την χύτρα και το αφήνω σε μέτρια φωτιά 30 λεπτά απο την στιγμή που θα σφυρίξει η βαλβίδα.
Μετά την ανοίγω και προσθέτω όλα τα υπόλοιπα υλικά και 2 ποτήρια νερό και βράζω 25 λεπτά ακόμα με ανοιχτή κατσαρόλα ή 10-15 λεπτά με κλειστή χύτρα.