2 κιλά ντομάτες
½ κιλό αλεύρι
2 ξερά κρεμμύδια τριμμένα στον τρίφτη και στυμμένα
2 κουτ. σούπας φρέσκο ή ξερό δυόσμο
2 κουτ. σούπας μαϊντανό
1 κοφτό κουτ. γλ. ρίγανη
αλάτι, πιπέρι
100γρ. Φέτα νηστίσιμη (προαιρετικά)
2/3 κουτ. γλ. μπέικιν για να φουσκώσει
λίγο ελαιόλαδο για το πλάσιμο
½ κιλό αλεύρι
2 ξερά κρεμμύδια τριμμένα στον τρίφτη και στυμμένα
2 κουτ. σούπας φρέσκο ή ξερό δυόσμο
2 κουτ. σούπας μαϊντανό
1 κοφτό κουτ. γλ. ρίγανη
αλάτι, πιπέρι
100γρ. Φέτα νηστίσιμη (προαιρετικά)
2/3 κουτ. γλ. μπέικιν για να φουσκώσει
λίγο ελαιόλαδο για το πλάσιμο
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, μπέικιν, το αλεύρι και τα πλάθουμε, αν είναι δυνατό. Αν δεν είναι αρκετά σφιχτή η ζύμη, ώστε να μπορούμε να την πλάσουμε, παίρνουμε με το κουτάλι από το μίγμα και το τηγανίζουμε σε τηγάνι με μπόλικο καυτό λάδι.