Σολομός με μουστάρδα και μέλι

Υλικά: 
 ½ κιλό φιλέτο σολομού
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα Dijon
2 κουταλιές της σούπας μέλι
2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς με αντίσταση πάνω-κάτω
Λαδώνουμε ελαφρά ένα ταψί.​
Ανακατεύουμε τη μουστάρδα, το μέλι και το χυμό λεμονιού σε ένα μικρό μπολ και προσθέτουμε λίγο πιπέρι.

Τοποθετούμε το φιλέτο στο ταψί.
Περιχύνουμε τη σάλτσα μουστάρδας πάνω από το φιλέτο σολομού και αλείφουμε όλη την επιφάνεια με ένα πινέλο ζαχαροπλαστικής.
Βάζουμε το ταψί στο φούρνο κι αμέσως κατεβάζουμε τη θερμοκρασία στους 175 βαθμούς.
Θα το αφήσουμε να ψηθεί για 15 λεπτά.
Στα 10 λεπτά ψησίματος θα ανοίξουμε το φούρνο και θα αναποδογυρίσουμε το σολομό στα γρήγορα, αφήνοντας να ψηθεί άλλα 5 λεπτά.
Σερβίρουμε το σολομό με βρασμένα χόρτα της αρεσκείας μας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Προσφορές ΜΟΝΟ για 24 ώρες!

Προσφορές ΜΟΝΟ για 24 ώρες!
Snatch.gr