Υλικά
1 πακέτο τορτελίνια
3 μέτρια κολοκυθάκια
2-3 κ.σ λάδι
5-6 φέτες μπέικον
1 μισή κούπα κρέμα γάλακτος
1 κούπα κίτρινα τυριά που λιώνουν
Αλάτι , πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε το κολοκυθάκια και τα κόβουμε σε λεπτά φετάκια.
Σε τηγάνι βάζουμε το λάδι και σωτάρουμε το μπέικον.
Το βγάζουμε, ρίχνουμε λίγο λάδι ακόμα και σωτάρουμε τα κολοκυθάκια.
Βράζουμε τα τορτελίνια σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Τα ρίχνουμε σε πυρέξ, ρίχνουμε το μπέικον και τα κολοκυθάκια και ανακατεύουμε ελαφρά.
Αδειάζουμε την κρέμα γάλακτος από πάνω και τα τυριά και ψήνουμε για 10 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Source: Greekmasa.gr