Υλικά:
- 1 κιλό γαρίδες (προτιμήστε τις μεγάλες)
- 1 κουτάκι μπύρα (εγώ πειραματίστηκα με μαύρη μπύρα, αλλά αν θέλετε πιο extreme καταστάσεις χρησιμοποιήστε μπύρα με μαγιά)
- 2 κουταλάκια του γλυκού πάπρικα
- 2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
- χυμό από μισό λεμόνι
- λίγο δεντρολίβανο
- ελάχιστο άσπρο πιπέρι
- λίγο ταμπάσκο (αν βρείτε ταμπάσκο sauce με άρωμα σκόρδου ακόμα καλύτερα, διαφορετικά λιώστε 2 μικρές σκελίδες σκόρδο)
- λίγο φυτικό βούτυρο
- Σε ένα αντικολητικό σκεύος (αν έχετε wok τόσο το καλύτερο) ρίχνετε λίγο βούτυρο, προσθέτετε τη μπύρα και κατόπιν ρίχνετε και τις γαρίδες.
- Σε ελάχιστα λεπτά ρίχνετε κι όλα τα υπόλοιπα υλικά και μαγειρεύετε σε μέτρια φωτιά για 15 λεπτά.
- Αφήνετε κατόπιν τις γαρίδες μέσα στη σάλτσα για 45 περίπου λεπτά να τραβήξουν το ζουμάκι και κατόπιν απολαμβάνετε.