Υλικά
1 ½ φλυτζ. τσ. αλεύρι
1 ½ φλυτζ. τσ. χλιαρό νερό
1 κουτ. γλ. μπέικιν
¼ κουτ. γλ. αλάτι
2 κουτ. σ. φυτικό βούτυρο λιωμένο
Αν θέλουμε να κάνουμε γλυκιές κρέπες:
1 κουτ. γλ. ζάχαρη
1 κουτ. γλ. κονιάκ (προαιρετικά)
μία πρέζα αλάτι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά, ώστε να σχηματιστεί χυλός.
Αφήνουμε το χυλό για μία ώρα στο ψυγείο.
Με μία κουτάλα παίρνουμε από το χυλό και ρίχνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι.
Καθώς ψήνουμε, ρίχνουμε που και που 2-3 σταγόνες λάδι στο τηγάνι.
1 ½ φλυτζ. τσ. αλεύρι
1 ½ φλυτζ. τσ. χλιαρό νερό
1 κουτ. γλ. μπέικιν
¼ κουτ. γλ. αλάτι
2 κουτ. σ. φυτικό βούτυρο λιωμένο
Αν θέλουμε να κάνουμε γλυκιές κρέπες:
1 κουτ. γλ. ζάχαρη
1 κουτ. γλ. κονιάκ (προαιρετικά)
μία πρέζα αλάτι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά, ώστε να σχηματιστεί χυλός.
Αφήνουμε το χυλό για μία ώρα στο ψυγείο.
Με μία κουτάλα παίρνουμε από το χυλό και ρίχνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι.
Καθώς ψήνουμε, ρίχνουμε που και που 2-3 σταγόνες λάδι στο τηγάνι.