Υλικά
750 γρ μοσχαρίσιο φιλέτο ή νουά σε φέτες
½ πακέτο βιτάμ ή μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο
ένα ξερό κρεμμύδι
1 κιλό φρέσκα μανιτάρια σε φέτες
2 καρότα σε κύβους
2 σκελίδες σκόρδο
3 φλιτζάνια ζωμό κρέατος ή νερό
1 κουταλάκι θυμάρι
3-4 κουταλιές σούπας ξύδι βαλσάμικο
μισό φλιτζάνι αλεύρι
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Αλευρώνουμε το κρέας, το σοτάρουμε με βούτυρο ή λάδι, μετά βάζουμε και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Προσθέτουμε και σοτάρουμε τα υπόλοιπα λαχανικά για 3-4 λεπτά, βάζουμε το θυμάρι, το αλάτι, το πιπέρι, το ζωμό (ή νερό) και αφήνουμε να βράσει το φαγητό και να μείνει με το λάδι του.
750 γρ μοσχαρίσιο φιλέτο ή νουά σε φέτες
½ πακέτο βιτάμ ή μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο
ένα ξερό κρεμμύδι
1 κιλό φρέσκα μανιτάρια σε φέτες
2 καρότα σε κύβους
2 σκελίδες σκόρδο
3 φλιτζάνια ζωμό κρέατος ή νερό
1 κουταλάκι θυμάρι
3-4 κουταλιές σούπας ξύδι βαλσάμικο
μισό φλιτζάνι αλεύρι
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Αλευρώνουμε το κρέας, το σοτάρουμε με βούτυρο ή λάδι, μετά βάζουμε και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Προσθέτουμε και σοτάρουμε τα υπόλοιπα λαχανικά για 3-4 λεπτά, βάζουμε το θυμάρι, το αλάτι, το πιπέρι, το ζωμό (ή νερό) και αφήνουμε να βράσει το φαγητό και να μείνει με το λάδι του.